Jeugdkickboksen

Alles voor de gezondheid en weerbaarheid van onze kinderen

Jeugdkickboksen vanaf 4 jaar

Jong geleerd, is oud gedaan!

Heeft u thuis kinderen die vol energie zitten? Of juist kinderen die niet zo stevig in de schoenen staan? Dan is kickboksen voor kids echt wat voor uw kinderen! Op leuke speelse wijze leren zij de basisprincipes van het kickboksen.

Uiteraard gaan de kinderen niet naar elkaar trappen en ze gaan niet sparren, veiligheid en respect staat bij ons voorop! De oudere jeugd gaat wel sparren.

U zult merken dat de conditie van de kinderen zal verbeteren en ze worden leniger. Heeft uw zoon of dochter een maatje meer? Ook dan is kickboxing for kids een leuke manier om af te vallen. Voor kinderen die nu wat minder sterk in de schoenen staan zijn dit ook erg leuke lessen. Ze worden weerbaarder en worden zelfverzekerder. Blijkt dat uw kind talent heeft? En, heel belangrijk, vindt uw kind kickboksen echt heel erg leuk? Dan zijn er altijd mogelijkheden om een vervolgtraject te starten, om zo onder begeleiding professionele stappen te zetten in het kickboksen. We hebben ook speciaal trainingen voor de allerkleinsten… kabouter kickboksen, kickboksen voor kleutertjes vanaf 4 jaar (tot 6 jaar).

Openingstijden

Ma - Vr: 09u - 22u
Zaterdag: 10u - 15u
Zondag: 10u - 13u