Zaktraining

Intensieve boks- en traptechnieken

Zaktraining is een perfecte Total Body Workout en daardoor tevens de beste manier om een strak en gespierd sporterslichaam te ontwikkelen en te behouden.

Tijdens de Zaktrainingen worden diverse kickbokstechnieken uitsluitend en alleen geoefend op de bokszak.

Het is een superintensieve uitdaging om nieuwe technieken te leren en kracht op te bouwen in elke spiergroep in je lichaam. Je verkrijgt tevens een veel grotere flexibiliteit in het bewegen van je lichaam.

Hoe langer en hoe meer je Zaktraining beoefent, hoe hoger en sneller je uiteindelijk leert  trappen en stoten. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een Zaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. De technieken zijn voor iedereen te leren en zeer veelzijdig.

Zaktraining is explosief, intensief en heeft een zeer grote positieve impact op jouw lichaam. Zaktraining is ook een geweldige manier om jouw overtollige stress kwijt te raken.

 

Iedere les start met een intensieve warming-up en eindigt met de noodzakelijk stretch oefeningen en spierversterkende oefeningen voor de buikspieren. 

Openingstijden

Ma - Vr: 09u - 22u
Zaterdag: 10u - 15u
Zondag: 10u - 13u