Plan jouw gratis proefles in

Vul het onderstaande formulier in. Wij plannen jouw proefles in en nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Kick N Moves, Boksen, Kickboksen, Zaktraining, Jeugdkickboksen, Kind en oudertraining:
Proefles is gratis.

Fitness (als je al bekend bent met de toestellen):
Als je zelf al bekend bent met de toestellen of als je je laat begeleiden door een ervaren ander lid, kun je een proefles inplannen door een afspraak te maken in de gym. Voor de proefles berekenen we EUR 10. Deze betaal je als je de proefles komt doen. Als je na de proefles besluit om een abonnement af te sluiten, wordt dit bedrag in mindering gebracht op je abonnementsgeld.

Fitness (als je nog niet eerder gefitnessed hebt):
Als je nog niet bekend bent met de toestellen, doen we een proefles met introductietraining voor je. Je kunt hiervoor een afspraak maken in de gym. De kosten van deze proefles inclusief introductietraining zijn EUR 25. Deze betaal je als je de proefles komt doen.

Tijdens de introductietraining zal een ervaren instructeur een trainingsprogramma voor jou samen stellen dat afgestemd is op jouw doelen. Hij of zij zal een trainingsschema voor je maken en zal alle apparaten uitleggen. Na de introductietraining weet je welke spiergroepen getraind worden met welke apparaten en hoe de oefeningen zuiver uitgevoerd moeten worden.

Seniorenfitness 55+:
Voor de proefles berekenen we EUR 10. Deze betaal je als je de proefles komt doen. Als je na de proefles besluit om een abonnement af te sluiten, wordt dit bedrag in mindering gebracht op je abonnementsgeld.

Personal training:
Kosten proefles op aanvraag.