SENIORENFITNESS MET BEGELEIDING

VOOR EEN GOEDE LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE CONDITIE

Sporten is ook voor senioren erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam gezond en in conditie blijft. Het wordt dan ook niet voor niets hét medicijn tegen veroudering genoemd. De juiste beweging en de juiste voeding op oudere leeftijd kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat je je weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Steeds meer 50/55 -plussers weten tegenwoordig fitnesscentra te vinden, blijkt uit meerdere onderzoeken.

Wij bieden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag speciale trainingen aan in de ochtend voor senioren.

Tijdens de gehele training is er een gediplomeerd trainer aanwezig in de trainigszaal. Hij help jou met onze apparaten, past jouw trainingsschema aan, controleert of de oefeningen zuiver uitgevoerd worden en motiveert je om resultaten te behalen. Wij zijn een kleinschalige sportschool waar direct en persoonlijk contact mogelijk is.

Wij hebben veel ervaring met het aanpassen van trainingsschema’s op basis van de adviezen van fysiotherapeuten. Op deze manier helpen we bij het herstel van blessures, het sterker maken van spiergroepen en het samenstellen van een training die afgestemd is op jouw lichamelijke mogelijkheden.

Met een persoonlijk trainingsplan, dat geheel op jouw wensen is afgestemd, zorgen we ervoor dat de doelen behaald worden.