Personal training

GET FIT! START NOW!

Als je een drukke baan hebt en doelen wilt bereiken op het gebied van spiergroei, afvallen of conditie opbouw dan kan Personal Training of Small Group Training bij Generation Gym jou sneller verder helpen.

1. Maatwerk gericht op jouw doelstellingen

Een trainingsschema of voedingsplan is een noodzakelijk onderdeel om doelen te bereiken. Hoe nauwkeuriger dit is afgestemd op jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw doelen, hoe sneller je resultaat zult ervaren. Bij Personal Training kan dit exact op jouw situatie afgestemd worden en kan dit tijdens je vooruitgangen steeds actueel worden gemaakt.

2. Een afspraak die staat

Veel mensen zijn gemotiveerd om te starten met sporten maar in de drukte van hun baan of bedrijf worden ze geconfronteerd met keuzes, tijdnood en vermoeidheid. Na een lange dag schiet een groepstraining er al snel bij in. De kans dat dit zich herhaalt en de doelstellingen steeds verder weg raken is groot.

Bij Personal Training heb je een 1-op-1 afspraak. Een afspraak die staat en een afspraak waarover je gebeld zult worden als je niet zou komen opdagen. Onze ervaring is dat Personal Training-afspraken zelden worden afgezegd. De Personal Training-afspraak op zich is al de motivatie om te komen.

3. Een goede personal trainer is een topcoach voor jou

Personal Training is meer dan een sporttraining volgen. Een goede personal trainer kent zijn sporters door-en-door en bespreekt de redenen waarom je een bepaald resultaat wilt behalen. Hij of zij zal doorvragen naar jouw eerdere pogingen en naar de redenen die het resultaat in de weg zitten. De personal trainer zal alles doen om het patroon te doorbreken en de juiste weg voor jou te bepalen.

4. Personal Training is effectief met tijd om gaan

Bij Personal Training ben je niet gebonden aan vaste groepstijden maar kan de training in overleg ingepland worden op het meest efficiente moment in jouw werkweek: Direct voor je werk, tijdens een lange middagpauze, aansluitend op je werk of welk moment dan ook mogelijk is.

Daarnaast zal de hoeveelheid geinvesteerde tijd in de training effectiever zijn voor het resultaat dan bij een normale training. De personal trainer weet de juiste volgorde van de training te bepalen en weet hoeveel rust je nodig hebt. Overbodig wachten, te lange rust of een niet-efficiente trainingsvolgorde zul je niet hebben.

5. Veranderingen ontstaan pas als je je grenzen zult opzoeken

Als je maandenlang of jarenlang op hetzelfde niveau blijft trainen zul je geen nieuwe doelen behalen. Een lichaam zal zich niet aanpassen zolang je in je comfort zone blijft trainen. Veranderingen ontstaan pas als het lichaam een extra prikkel ervaart. Dat je zelf deze grens niet zult opzoeken na een lange dag werken is niet vreemd. Jouw personal trainer zal echter wel de druk op je uitoefenen om die grens op te zoeken om dichter bij je doelen te kunnen komen.

Meer weten?

Mail ons info@generationgym.nl voor een gratis en vrijblijvende intake. We bespreken jouw doelen, jouw mogelijkheden en maken zichtbaar wat voor training voor jouw situatie optimaal is.