Jeugdkickboksen

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN (7 T/M 10 JAAR EN 11 T/M 15 JAAR)

Jong geleerd, is oud gedaan!
Heb jij thuis kinderen die vol energie zitten? Of juist kinderen die niet zo stevig in de schoenen staan? Dan is kickboksen voor kids echt wat voor jouw kinderen! Op leuke speelse wijze leren zij de basisprincipes van het kickboksen.

“Jeugdkickboksen kan al vanaf 4 jaar!”

Uiteraard gaan de kinderen niet naar elkaar trappen en ze gaan niet sparren, veiligheid en respect staat bij ons voorop! De oudere jeugd gaat wel sparren.

Je zult merken dat de conditie van de kinderen zal verbeteren en ze worden leniger. Heeft je zoon of dochter een maatje meer? Ook dan is kickboxing for kids een leuke manier om af te vallen. Voor kinderen die nu wat minder sterk in de schoenen staan zijn dit ook erg leuke lessen. Ze worden weerbaarder en worden zelfverzekerder. Blijkt dat je kind talent heeft? En, heel belangrijk, vindt je kind kickboksen echt heel erg leuk? Dan zijn er altijd mogelijkheden om een vervolgtraject te starten, om zo onder begeleiding professionele stappen te zetten in het kickboksen. We hebben ook speciaal trainingen voor de allerkleinsten… kabouter kickboksen, kickboksen voor kleutertjes vanaf 4 jaar (tot 6 jaar).