Seminars

WORKSHOPS MET BEKENDE TRAINERS OM VERDER TE KOMEN IN DE KICKBOKSSPORT

Mousid Akhamrane seminar

Op vrijdag 24 november 2023 keerden we terug naar GenerationGym voor een inspirerend seminar met Mousid Akhamrane. Als meervoudig wereldkampioen kickboksen deelde hij zijn expertise en passie met zowel ervaren vechtsporters als beginners. Het was een avond vol inspiratie en waardevolle inzichten.

We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en betrokkenheid. Jullie aanwezigheid heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Voor toekomstige seminars, blijf op de hoogte van onze aankondigingen door de website in de gaten te houden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@generationgym.nl.

Seminar Mousid Akhamrane

Twee keer per jaar organiseert Generation Gym een seminar met meervoudig wereldkampioen kickboksen Mousid Akhamrane. Dit seminar is een speciale training waarin de nadruk ligt op het verfijnen van jouw kickbokstechniek. Mousid legt technieken en combinaties uit die je zelf tijdens deze workshop kunt oefenen.  

Deze seminars zijn zowel voor beginnende kickboksers als gevorderde wedstrijdvechters nuttig om te groeien in techniek en te begrijpen hoe combinaties in elkaar zitten en in welke situaties ze toegepast kunnen worden. 

Onze seminars zijn voor eigen leden en voor kickboksers van andere sportscholen toegankelijk. 

Seminar Mousid Akhamrane 02-12-2022