Business Fitt

GET IN SHAPE!

Een gezond bedrijf brengt je meer omzet omdat gemotiveerde en betrokken medewerkers, die op de ‘lekker en gezond in hun vel zitten’ beter presteren. Zij melden zich tot 27% minder ziek en het rendement van hun taken ligt 12% hoger. Want een zieke medewerker die twee jaar ziek is en doorstroomt naar de WIA, kost het bedrijf wel tot €400.000,-. Per dag kost dit ongeveer €250,- tot €400,-. Dit is een verliessituatie voor beide partijen, zowel voor het bedrijf als voor de medewerker.

Wij van Generation Gym Business Fitt helpen met onze kennis, expertise en ervaring om jullie mensen gezonder, fitter en weerbaarder te krijgen én te houden!

Gedurende een afgesproken periode, bijvoorbeeld een half of een heel jaar, wordt het personeel een wekelijks programma aangeboden, waarbij we maatwerk leveren met mogelijkheden als fitness, lifestyle, voedingsadvies, weerbaarheidstraining en nog veel meer!

Wij bieden ons programma aan op de voor jullie meest geschikte locatie. Dit kan zijn:
– Online.
– Op locatie bij het bedrijf.
– Bij Generation Gym in Zwaag.

Afhankelijk van de gekozen locatie bieden wij de volgende mogelijkheden:
– Groepen variërend van 10 tot 30 personen.
– Sessies van 30 tot 60 minuten.
– Overdag of ’s avonds. Kortom flexibele tijden.
– Ook bieden we, uiteraard, individuele abonnementen aan.

Graag bespreken wij de mogelijkheden voor jullie organisatie en jouw mensen wat betreft de wensen en de kosten. Het zal je verbazen voor hoe weinig geld je je mensen gezond krijgt en houdt!

Neem contact op voor een afspraak met Guus Berkhout, 0646726950 of mail naar guus@generationgym.nl.

Generation Gym en adviesbureau Smaragd gaan samenwerking aan

Generation Gym Business Fitt en Adviesbureau Smaragd gaan samenwerken. Deze samenwerking is erop gericht om weer tot vitale werknemers binnen jou bedrijf te komen. Dit kan op diverse manieren worden aangepakt. Naast coaching en diverse trainingen zoals teamtrainingen, “I feel good” trainingen, timemanagement en leiderschapstrainingen kunnen werknemers een maatwerk programma volgen bij Generation Gym. Een mooie en unieke samenwerking.

Adviesbureau Smaragd boekt goede resultaten. De aanpak is er met name op gericht om jouw onderneming vitaal en financieel gezonder te krijgen en te houden. Dat is in de huidige tijd van krapte op de arbeidsmarkt van belang. Adviesbureau Smaragd helpt jou om werknemers weer vitaal te maken. Een vitaliteitscan is hier onderdeel van. Binnen twee weken hebben wij een helder beeld van jouw organisatie en kunnen we jou advies geven over de krachten en de kansen binnen jouw organisatie. De vitaliteitsscan bestaat uit drie onderdelen: Een financiële scan, Een scan van de organisatie en één-op-één diepte-interview. Aan de hand van deze drie elementen werken we doelgericht toe naar een duidelijk beeld van jouw organisatie.

Generation Gym is al jaren gevestigd in de gemeente Hoorn. Generation Gym is een maatschappelijk betrokken sportschool.  Naast de buurtfunctie die de sportschool heeft worden er ook lessen gegeven op scholen. Gezien de aanwezige kennis en ervaring is een samenwerking met adviesbureau Smaragd een logische stap. Generation Gym biedt voor jouw werknemer een maatwerkprogramma aan. Een onderdeel van het maatwerkprogramma is de aandacht voor lifestyle, voedingsadvies en weerbaarheidstraining. Een perfecte basis.

Zowel Manon van de Ven als Rachid Saidi kijken uit naar de samenwerking. “We kunnen naast de trainingen en coaching ons programma met deze samenwerking verder professionaliseren”, aldus Manon van de Ven. Volgens Rachid Saidi van Generation Gym is bewegen en voeding een belangrijk middel om vitaal te worden. “Wij laten al jaren zien dat we dat bij onze klanten voor elkaar krijgen.”

Meer weten: Neem dan contact op via info@adviesbureausmaragd.nl of guus@generationgym.nl.