Scholen

POSITIEVE RESULTATEN BEGINNEN MET EEN GEZOND LICHAAM

Behalve dat sporten een leuke bezigheid is, levert sporten ook een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van adolescenten. Sporten is bovendien een leuke en gezonde manier om overgewicht op de juiste manier aan te pakken.

Door bezuinigingen in het onderwijs is het sportaanbod op scholen fors teruggedrongen. Vooral in het voortgezet onderwijs is er tegenwoordig slechts een beperkt aanbod van sportactiviteiten. En juist deze activiteiten zijn zo belangrijk voor adolescenten. Ze kunnen tijdens sportactiviteiten hun energie kwijt. Gezond sporten leidt ook tot verbeterde schoolprestaties.

Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om jullie sportactiviteiten/sportdagen door ons te laten organiseren en uitvoeren. Uiteraard geheel in overeenstemming met jullie eigen wensen en behoeften.

Wij hebben inmiddels enkele jaren ervaring met het uitvoeren van projecten op scholen in het reguliere basisonderwijs, het voorgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

Willen jullie meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op ons telefoonnummer of via ons e-mailadres. Uiteraard kunnen jullie ook bij ons langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Sportactiviteiten worden begeleid door onze eigen professionele sportinstructeurs en kunnen zowel bij ons plaatsvinden als bij jullie op jullie eigen locatie!